8 موتور رندرگیری حرفهای برای پروژههای معماری

امروزه رندرها به بخش مهمی از طراحی و ارائه پروژههای معماری تبدیل شدهاند. رندرها در واقع تصاویر دو بعدی یا انیمیشنهایی از مدلهای سه بعدی هستند که جزییات آنها را به خوبی نشان میدهند. کار اصلی رندرها برجسته کردن نقاط قوت طراحی و آسان کردن درک فضا برای کارفرمایان است. این کار توسط نرمافزارهای رندرگیری انجام میشود و میتوان گفت که یک رندر خوب به یک موتور رندرگیری حرفهای نیاز دارد. این روزها نرمافزارهای رندرگیری زیادی وجود دارند و این موضوع ممکن است باعث شود دانشجویان معماری یا معماران جوان در انتخاب بهترین موتور رندرگیری برای پروژههای معماری دچار مشکل شوند.
به همین علت قصد داریم در مطلب امروز آرکاپلاس 8 موتور رندرگیری را که در پروژههای معماری بازدهی بالایی دارند به شما معرفی کنیم. به این ترتیب با شناخت بهتر از هر موتور رندرگیری میتوانید نرمافزار مناسب خود را انتخاب کنید. با ما همراه باشید.
1- ویری
میتوان گفت که ویری (Vray) یکی از محبوبترین و پرکاربردترین موتورهای رندرگیری معماری است. ویری با ابزارهای گوناگونی که در اختیار کاربران میگذارد، امکان ایجاد رندرهای رئال و حرفهای را فراهم میکند. از طرفی تطبیقپذیری این موتور رندرگیری با تعداد زیادی از نرمافزارهای مدلسازی از جمله تریدیمکس، راینو، اسکچاپ و رویت در کنار کیفیت بالا، آن را به یکی از برترین نرمافزارها تبدیل کرده است.
2- اینسکیپ
اینسکیپ (Enscape) یکی از بهترین و سادهترین موتورهای رندرگیری است. به کمک این پلاگین که با نرمافزارهای رویت، اسکچاپ، راینو و آرشیکد به خوبی کار میکند، تنها با یک کلیک میتوانید رندرهای قابل قبولی بگیرید. اگر سادگی کار با نرمافزار برایتان اولویت دارد و رئال بودن رندرها در درجه بعدی اهمیت قرار میگیرند، اینسکیپ میتواند انتخاب خوبی برایتان باشد. از مزایای این موتور رندرگیری معماری میتوان به امکان حرکت در نرمافزار، ساخت انیمیشن، سبک بودن و سادگی کار با آن اشاره کرد.
3- لومیون
بزرگترین نقطه قوت موتور رندرگیری لومیون (Lumion) سازگاری آن با بیشتر نرمافزارهای مدلسازی سه بعدی است. این امکان دسترسی گسترده در کنار سرعت بالای رندرگیری احتمالا جذابترین ویژگیهای لومیون هستند. این برنامه با استفاده از رابط کاربری هوشمند خود، رندرگیری را برای کاربر بسیار آسان میکند. به همین دلیل یکی از بهترین انتخابها برای دانشجویان معماری است.
پک آموزش لومیون ما میتواند انتخاب خوبی برای یادگیری این نرمافزار قوی و پرکاربرد باشد.
4- کرونا
کرونا (Corona) موتور رندرگیری نسبتا جدیدی است که توانسته جایگاه ویژهای در میان موتورهای رندرگیری برای معماری به دست آورد. سازگاری بالا با تریدیمکس و امکان رندرگیری از حجمهای پیچیده باعث محبوبیت این نرمافزار در میان معماران شده است. همچنین کیفیت بالای رندرهای کرونا، خروجی رئال و امکان ایجاد نورپردازی دقیق و فوقالعاده از مزایای این موتور رندرگیری حرفهای هستند.
برای یادگیری کار با موتور رندرگیری کرونا میتوانید پک آموزشی ما را تهیه کنید و در کمترین زمان حرفهای شوید.
5- آنریل انجین
آنریل انجین یکی از قویترین موتورهای رندرگیری است که ابتدا در صنعت بازیسازی به کار میرفت اما امروزه معماران نیز از آن استفاده میکنند. از مزیتهای این نرمافزار رایگان و در دسترس بودن آن است که امکان نصب راحت آن را برای همه فراهم میکند. مجموعه ابزاری که آنریل انجین در اختیار کاربران قرار میدهد منجر به ایجاد خروجیهای طبیعی و فوقالعادهای میشود. ادیتور متریال و سیستم نورپردازی بسیار قوی از دیگر ویژگیهای این برنامه است. به دلیل مزایای بسیار آنریل انجین، این برنامه به یکی از اولویتهای سیجی آرتیستها نیز تبدیل شده است.
در صفحه پک آموزش انریل انجین ما چند آموزش رایگان وجود دارد که با تماشای آنها میتوانید با این موتور رندرگیری بیشتر آشنا شوید.
6- کیشات
کیشات (KeyShot) نرمافزاری است که به کمک آن میتوان رندرهای باکیفیتی تولید کرد. بسیاری از طراحان جواهرات، اسباببازی و محصولات مختلف از این نرمافزار رندرگیری استفاده میکنند. از مزایای کیشات میتوان به سادگی محیط نرمافزار و امکان ایمپورت کردن فایلهای خروجی سه بعدی استاندارد به آن اشاره کرد.
7- بلندر
بلندر (Blender) نرمافزار قدرتمندی هم برای مدلسازی و هم رندرگیری است. موتور رندرگیری این نرمافزار امکان تهیه خروجیهای با رزولشنهای گوناگون را برای کاربران فراهم میکند. وجود ابزارهای مجسمهسازی و تراشهای گوناگون در این نرمافزار آن را به نرمافزار مناسبی برای ساخت انیمیشنها و احجام پیچیده تبدیل کرده است. اما یادگیری این نرمافزار نسبتا دشوار است. همین موضوع باعث شده است که بسیاری از معماران به سراغ نرمافزارهای دیگری برای مدلسازی و رندرگیری بروند.
8- مودو
مودو (Modo) نیز مانند بلندر نرمافزاری برای مدلسازی سه بعدی است که امکان رندرگیری را نیز فراهم میکند. این نرمافزار به طور ویژه در صنعت تبلیغات به کار میرود. برخی از معماران تنها از موتور رندرگیری آن استفاده میکنند. بسیاری از کاربران این برنامه را به لحاظ کیفیت با ویری مقایسه میکنند. به دلیل نیاز به آشنایی اولیه با مفاهیم مدلسازی بسیاری، مودو را برای دانشجویان و افراد تازهکار توصیه نمیکنند. از طرف دیگر در ایجاد برخی متریالها و بافتها از جمله مایعات در مودو مشکلاتی وجود دارد.
در پایان باید اشاره کرد که انتخاب موتور رندرگیری مناسب علاوه بر امکانات هر نرمافزار به سلیقه و علاقه شخصی افراد نیز بستگی دارد. ممکن است برخی افراد رندرهای فوقالعادهای با نرمافزاری بگیرند که برخی دیگر تمایلی به کار کردن با آن نداشته باشند. بنابراین باید سعی کنید با توجه به تمایل شخصیتان و همچنین شناخت صحیح از امکانات نرمافزارهای مختلف، بهترین موتور رندرگیری را برای انجام پروژههای خود انتخاب کنید.
شما کدام موتور رندرگیری را کاربردیتر میدانید؟ دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
چطور در یک مسابقه معماری برنده شویم؟
869 بازدید
-
طراحی روف گاردن : نکات مهم و لایههای اجرایی بام سبز
137 بازدید
-
6 مهارت مورد نیاز یک سی جی آرتیست حرفهای
201 بازدید
-
آثار رم کولهاس که هر دانشجوی معماری باید بشناسد
200 بازدید
-
شرکت در مسابقات معماری چه فایدهای دارد؟
170 بازدید
-
کارآموزی معماری چیست؟ و چه مزایایی دارد؟
234 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید